Projecten

Dankzij onze ervaring in verschillende, uiteenlopende GWW-projecten loopt alles op wieltjes. Onze klanten weten dat ze voor allerlei zaken bij ons terechtkunnen. Van keuring over onderhoud tot de plaatsing van een automatisch smeersysteem en de bestelling van losse onderdelen.

Dat onze klanten tevreden zijn over onze manier van aanpakken, snelle diagnose en flexibele houding, blijkt uit het feit dat ze blijven terugkomen. Ook hun mond-tot- mondreclame doet ons plezier.

Hieronder zetten we enkele projecten in de kijker waarvan we positieve feedback kregen van onze klanten.

Ombouw grote tandwielkast voor staalbedrijf

Probleem:Schade aan de lagers door een slechte smering. Dat kostte veel geld aan het staalbedrijf.

Oplossing:Snelle en nette ombouw van een grote tandwielkast. Alle punten waren afgetakt en moesten door een flow line gaan. Ook de afgifte moest geregeld worden.

Feedback:"Dankzij Verhelst Techniek was alles snel geregeld en heb ik heel wat euro’s kunnen uitsparen."

Opbouw smeersysteem op sorteerinstallatie voor afvalverwerkingsbedrijf

Probleem:Er was nood aan een nieuwe installatie. Het afvalverwerkingsbedrijf kampte met hoge onderhoudskosten en continue stilstanden.

Oplossing:Opbouw smeersysteem op sorteerinstallatie, waardoor het bedrijf minder exploitatiekosten had en er geen stilstand meer was.

Feedback:"In een mum van tijd was het probleem opgelost en kon ik eindelijk verder met mijn activiteiten. Het heeft me een hoop kosten bespaard."

Complete opbouw van hydraulisch systeem voor breekwerf

Probleem:Er was een complete revisie nodig van het hydraulisch systeem van een betonbreker op een breekwerf.

Oplossing:Complete opbouw van pompen en motors van dit systeem. Alles werd grondig getest. Na de revisie kon de machine jarenlang werken, zonder verdere problemen.

Feedback:"Ik heb jarenlang geen problemen meer gehad met mijn betonbreker. Ik was opgelucht dat ik geen nieuwe machine moest kopen."

Advies rond juiste smeersysteem voor kogellager van afvalverwerkingsbedrijf

Probleem:De fabrikant had een verkeerd smeersysteem aangeraden voor de kogellager van een afvalverwerkingsbedrijf. Hierdoor kon de lager de snelheid niet aan en kon het vet niet tegen de hoge temperaturen.

Oplossing:Advies rond andere soort lager en ander soort vet.

Feedback:"Dankzij het advies van Verhelst Techniek werd ik van een hele hoop problemen gespaard. Sterker nog: Mijn collega’s in Shanghai kampten met gelijkaardige problemen en ook die problemen werden vanuit Philippine meteen opgelost."