Over ons

Voor Verhelst Techniek bestaat het woord ‘problemen’ niet, want voor elke complicatie is er een oplossing.

Een geolied team houdt het bedrijf draaiend

Verhelst Techniek werd in 2011 opgericht door Jan. Dankzij een 10-tal jaar werkervaring bij eenzelfde bedrijf in de GWW-sector was Jan meteen vertrouwd met de branche. Zo volgde hij tijdens zijn loopbaan een opleiding monteur van grond-, weg- en waterbouwmachines. Algauw werd hij ook verantwoordelijk voor de inkoop van verschillende onderdelen.

Dankzij zijn uitzonderlijke productkennis en ervaring met techniek was het voor Jan snel beslist om op eigen houtje te beginnen. En dat blijkt tot op vandaag een verstandige beslissing. Heel wat tevreden klanten staan in de rij voor onderhoud of reparatie aan hun machines.

Andrea nam aanvankelijk de administratieve taken op zich. Maar omdat het aantal opdrachten bleef toenemen, besliste ze eind 2012 om fulltime voor Verhelst Techniek aan de slag te gaan. Ook Andrea is vertrouwd met de sector. Vandaag is Andrea verantwoordelijk voor de verkoop- en inkoopfacturen, offertes, losse verkoop van onderdelen, opname van bestellingen, boekhouding en BTW-aangiftes.

De GWW-sector staat niet stil. Daarom proberen Jan en Andrea op de hoogte te blijven van de nieuwste updates.

   
Elk probleem is voor mij een nieuwe uitdaging. Problemen ken ik niet. Enkel oplossingen. Die no-nonsenseaanpak zorgt ervoor dat onze klanten blijven terugkomen”. Het leukste aan mijn job? Elke dag iets kunnen bijleren. De mond-tot-mondreclame van onze klanten is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen”.

Wilt u smeersystemen of onderdelen bestellen? Of service / keuring ? Dan helpen Jan en Andrea u met alle plezier verder. Laat u verrassen door de snelle service!